Rullportar

Normstahl Rolltor in blau - Entrematic Germany

 

Normstahl Tore in individuellem Design - Entrematic Germany

 

Moderne Normstahl Tore - Entrematic Germany

 

 Den kundanpassade speciallösningen

Principen för en rullport är densamma som för fönsterjalusier: En ribbad vägg skapar en dörrlösning och ger ett smidigt tillträde till ditt garage. Våra rullportar har klassledande och utmärkt värmeisolering. De är rätt val när en ovanlig entrésituation kräver en individuell lösning. En Crawford garagerullport från Entrematic är inget system som plockas från hyllan utan utformas exakt för att passa dina utrymmesförhållanden. Vi bistår gärna med råd om de lösningar som vi kan erbjuda.

Håll din muspekare över "+" för att få veta mer om de tekniska fördelarna med Crawford rullportar.

 

Crawford garageportar. Portarna med många +

 

 

 

+ Bekvämlighet

+ Variation

+ Säkerhet

+ Service

 

 

Rullportar

Hinderavkännande nödstopp

Man kan ju aldrig veta: lekande barn vid porten, en oavsiktlig idrifttagning... Vid behov stoppar nödstoppet porten så snart det stöter på ett hinder.

Kraftfull öppning och stängning

Effektstarka elmotorer lyfter och sänker våra rullportar. Motorerna styrs antingen med nyckelbrytare eller med fjärrkontroll från bilen.

Beprövad märkeskvalitet

Rullportar i aluminium rostar inte, behöver inte heller målas mer i framtiden, har underhållsfri drift och en lång livstid vid korrekt manövrering.
Rullportar

 

Klicka på bilden för ytterligare information.

 

Etablerad teknologi med nya fördelar

Vi har fortsatt att förädla den klassiska rullporten och utvecklat den till en utrymmessparande, effektiv lösning för byggnader och garage. En hållbar och flexibel utformning skyddar rullporten såväl från väder och vind som från ovälkomna nattliga besök samtidigt som den ger ett bekymmersfritt ägande. Crawford rullportar har viktiga säkerhetsfunktioner och är enkla att hantera. De är inte bara snygga att se på – aluminiumkonstruktionen säkerställer en varaktig, så gott som underhållsfri, portlösning.


Smidigt som ett urverk

Om entrén till ditt garage har speciella krav kan en rullport vara lösningen. Vi erbjuder ett brett utbud av varianter som kan anpassas till det tillgängliga utrymmet. Du kan lita på att vi har rätt produkt även för de mest komplicerade omständigheter. Och du kommer också att märka hur närmast ljudlöst våra rullportar utför sitt jobb. Spjälorna glider över din garageentré som ett urverk, styrd av fjärrkontroll eller nyckelbrytare.

 

Crawford - Det både låter som och är kvalitet.

Hållbarhet
Hållbarhet
Energieffektiv konstruktion: Crawford garageportar har alltid 42 mm tjocka paneler. Det garanterar effektiv isolering. Det skyddar både miljön och plånboken!
En säker investering
En säker investering
Upp till 10 års garanti för trygghet och säkerhet. Det har endast en stor europeisk märkestillverkare råd med.
Vår standard
Vår standard

Vi tolererar inga avvikelser. Crawford garageportar erbjuder bästa kvalitet redan i serietillverkningen. Vårt namn står för detta även i framtiden.

Tillverkad i Sverige
Tillverkad i Sverige
Crawford betyder kvalitet, hållbarhet, individualitet, säkerhet och pålitlighet sedan över 60 år för garageportar och öppningssystem. Crawford garageportar tillverkas i Torslanda utanför Göteborg.
Individualitet
Individualitet
Obegränsade variationer garanterar att du hittar exakt den garageport du söker! Välj enligt tekniska krav och optiska föreställningar.
Säkerhet
Säkerhet

Man förvarar ofta värdefulla saker i garaget utan att tänka på det. Därför erbjuder vi ett inbrottsskydd som alternativ för Crawford Superior 42 och Superior +42. SkG-testad enligt den holländska standarden NEN 5096.

 

 

Här kan du få hjälp med att välja din port
och utforma den så att den passar dig.

doorfinder-background