Eleganta, bekväma och säkra:
Välj ur ett brett urval av moderna garageportar

I ditt garage förvarar du värdefulla ting. Som en del av ditt hem ska det vara ett skydd, samtidigt som det ska leva upp till dina estetiska krav. Oavsett om du bor i en stuga eller i ett radhus, på en bondgård, eller en villa: ditt hus är elegant och unikt – och det kan förstärkas på ett tilltalande sätt med den rätta garageporten. Moderna Crawford garageportar från Entrematic garanterar att ditt fordon är parkerat i en passande atmosfär, helt enligt dina preferenser. Design och utformning av en garageport är alltid en fråga om smak och bör noggrant anpassas till utseendet i ditt hem och din fastighet.


Utseende och funktion i förening

Moderna garageportar kan ha ett starkt visuellt uttryck, diskret smälta in i arkitekturen eller helt enkelt ha ett funktionellt syfte, som du kan lita fullständigt på. Oavsett den visuella aspekten kommer du också att vilja ha säkerhet, användarvänlighet och bekväma extrafunktioner. Därför erbjuder Crawford garageportar inte bara ett brett utbud av modeller, färger, utföranden och individuella designelement, de har funktioner som är branschledande, säkra lås, inbrottsskydd och användarvänlighet. Design, teknik och hantverk – kärnvärden för oss på Crawford Entrematic.

 

Vi erbjuder följande porttyper:

 

Den populära sektionsporten: Takskjutportar som öppnas vertikalt och därför kräver minimalt med utrymme. Detta ger dig rörelsefrihet framför garaget och rymd runt bilen.

Den unika sidoskjutporten:
Ett bra alternativ för den designmedvetne eller om du kräver maximalt utnyttjande av takhöjden i garaget.

Den klassiska vipporten:
Den horisontella vipporten är en enkel, lättmanövrerad och kostnadseffektiv lösning.

För speciella behov:
Våra rullportar används överallt där speciella utrymmesförhållanden kräver en individuell lösning.

 

 

Här kan du få hjälp med att välja din port
och utforma den så att den passar dig.

doorfinder-background