Sidoskjutport

Hellgraues Seitensektionaltor von Normstahl - Entrematic Germany
Praktische Seiten Sektionaltore - Entrematic Germany
Moderne Seitensektionaltore von Normstahl Entrematic Germany

 

Alternativet som ger utrymme under taket

Sidoskjutportar och takskjutportar har bara några få skillnader i utseende och teknik – den mest uppenbara är riktningen i rörelsen. Kortfattat uttryckt rullar denna typ av portsystem panelerna i sidled längs väggen in i garaget. Fördelen är lika enkel som genial: Sidoskjutporten är ett praktiskt alternativ för den som vill utnyttja garagets utrymme ända upp till taket utan att hindras av portsektioner. Utrymme som du kanske vill använda för din takbox, en kajak, skidutrustning eller annan utrymmeskrävande sportutrustning. – sidoskjutporten säkrar att du alltid kan disponera detta utrymme.

 

 

Håll din muspekare över "+" för att få veta mer om de tekniska fördelarna med Crawford sidoskjutportar.

 

Crawford garageportar. Portarna med många +

 

 

 

 

+ Bekvämlighet

+ Variation

+ Säkerhet

+ Service

 

 

Sidoskjutport

Renoveringsgolvskena

Denna styrskena är perfekt för renoveringen. På grund av sin låga höjd (15 mm) kan den monteras direkt på det färdiga golvet. Tidsödande arbete med hammare och mejsel är därför helt onödigt. Den låga skenhöjden stör varken vid in- eller utkörningen.

Kullagrade tandemenheter

Kullagrade tandemenheter ger en optimal portgång. Inget gnissel, inga ryckiga rörelser... bara lugn upp- och nedkörning vid knapptryckning.

Golvmassagolvskena

Golvmassagolvskena i rostfritt stål ger en lätt och funktionssäker portgång.

Tätning som tillval

 Crawford sidoskjutportar är genom sin optimala tätning täta runt om vid alla relevanta ställen såsom anslagskarm, inloppssida, löp- och styrskena.

42 mm paneler

De 42 mm tjocka, isolerade panelerna garanterar hög stabilitet och optimal värmeisolering.
SidoskjutportarKlicka på bilden för ytterligare information.

Stor bredd på produktutbudet

Kanske är ditt garage byggt så att en konventionell takskjutport inte är bästa lösningen. Sidoskjutporten är perfekt just för dessa specialfall. Entrematic erbjuder ett brett utbud av Crawford sidoskjutportar; olika modeller, många färgalternativ, designelement eller infällda fönster – att designa din nya garageport med bara ett par klick är enkelt med vår portkonfigurator.


Nytänkande

Vår Sidoskjutport kallas ofta för porten med den fria portfunktionen. När den öppnas åt sidan är en liten öppning nog för att du ska kunna gå in i garaget. Om du har glömt något eller bara vill ta en snabb blick behöver du inte öppna hela garageporten. Därför är det onödigt att installera en extra dörr till garaget. En Crawford sidoskjutport imponerar med förstklassig materialkvalitet, hantverk och livslängd. Crawford Entrematics sidoskjutport kan monteras både med infällda- eller ovanpåliggande skensystem.

 

Crawford - Det både låter som och är kvalitet.

Hållbarhet
Hållbarhet
Energieffektiv konstruktion: Crawford garageportar har alltid 42 mm tjocka paneler. Det garanterar effektiv isolering. Det skyddar både miljön och plånboken!
En säker investering
En säker investering
Upp till 10 års garanti för trygghet och säkerhet. Det har endast en stor europeisk märkestillverkare råd med.
Vår standard
Vår standard

Vi tolererar inga avvikelser. Crawford garageportar erbjuder bästa kvalitet redan i serietillverkningen. Vårt namn står för detta även i framtiden.

Tillverkad i Sverige
Tillverkad i Sverige
Crawford betyder kvalitet, hållbarhet, individualitet, säkerhet och pålitlighet sedan över 60 år för garageportar och öppningssystem. Crawford garageportar tillverkas i Torslanda utanför Göteborg.
Individualitet
Individualitet
Obegränsade variationer garanterar att du hittar exakt den garageport du söker! Välj enligt tekniska krav och optiska föreställningar.
Säkerhet
Säkerhet

Man förvarar ofta värdefulla saker i garaget utan att tänka på det. Därför erbjuder vi ett inbrottsskydd som alternativ för Crawford Superior 42 och Superior +42. SkG-testad enligt den holländska standarden NEN 5096.

 

 

Här kan du få hjälp med att välja din port
och utforma den så att den passar dig.

doorfinder-background