Vipportar

 

elegante Schwingtore von Normstahl Entrematic Germany

 

Modernes Kipptor - Entrematic Germany

 

Praktisches Schwingtor mit Schlupftür von Entrematic Germany

 

 En tidlös klassiker

Vipporten är en klassisk lösning där svängdörrsrörelsen gör denna typ av port till ett effektivt alternativ.
Beprövad mekanik har sedan länge gjort porten till ett populärt alternativ. Vår vipport finns i en rad färgval för att passa till övriga snickerier och färgval på ditt garage.

 

Håll din muspekare över "+" för att få veta mer om de tekniska fördelarna med Crawford vipportar.

 

Crawford garageportar. Portarna med många +

 

 

+ Bekvämlighet

+ Variation

+ Säkerhet

+ Service

Vipportar

Taklöpskena

Tack vare portens styrning i taklöpskenan löper porten alltid lugnt och tyst.

Tvåpunktslåsanordning

Den säkra tvåpunktslåsanordningen spärras automatiskt och erbjuder skydd mot obefogad åtkomst.

Skyddade dragfjädrar

De specialutvalda dragfjädrarna utjämnar portens vikt. Fingerskyddshylsor, som omger fjäderknippet, förhindrar oavsiktligt ingrepp i fjädrarna – särskilt meningsfullt när det finns barn i närheten. Det finns tack vare skyddshylsorna ingen risk för att fjäderdelarna hoppar ur.

Kullagrade löprullar.

Genom att kullagrade löprullar används är friktionen lägre och därmed försvinner även gnisslet. Dessutom är dessa helt underhållsfria och garanterar en långsiktig drift.

Slutbehandlad yta

Den slutbehandlade ytan med ytbehandlad med organisk polyester bidrar till portens ringa värdeminskning och ger inte heller rosten någon chans.

Renoveringsram

Som tillval kan portar upp till 3000 mm bredd utrustas med den tresidig renoveringsram för portinbyggnaden mellan smygen. Ramfärgen är identisk med portbladet.
Vipportar



Klicka på bilden för ytterligare information.

Den fungerar med elegans

En Crawford vipport är mycket enkel att hantera och är extremt säker och hållbar. Alla stålkomponenter på våra vipportar är galvaniserade, och dörrbeläggningen är monterad på bladet med nitar i samma färg som dörren. Den polyesterbehandlade ytan bidrar till att portens värde varar utan att rosten får en chans. Stålytorna kan fås i olika färger så att denna traditionella vipport kan matchas perfekt till ditt garage eller till husets arkitektur.

Crawfords Vipport har hög kvalitet, är funktionell med smarta detaljlösningar. Våra vipportar harmonierar med nästan alla hemmiljöer. De erbjuder ett brett spektrum av fördelar för nybyggnation och renoveringar – och enastående värde för pengarna. Den goda värmeisoleringen och det säkra tvåpunkts låssystemet gör vår vipport till ett bra alternativ även för tempererade villagarage.

 

Crawford - Det både låter som och är kvalitet.

Hållbarhet
Hållbarhet
Energieffektiv konstruktion: Crawford garageportar har alltid 42 mm tjocka paneler. Det garanterar effektiv isolering. Det skyddar både miljön och plånboken!
En säker investering
En säker investering
Upp till 10 års garanti för trygghet och säkerhet. Det har endast en stor europeisk märkestillverkare råd med.
Vår standard
Vår standard

Vi tolererar inga avvikelser. Crawford garageportar erbjuder bästa kvalitet redan i serietillverkningen. Vårt namn står för detta även i framtiden.

Tillverkad i Sverige
Tillverkad i Sverige
Crawford betyder kvalitet, hållbarhet, individualitet, säkerhet och pålitlighet sedan över 60 år för garageportar och öppningssystem. Crawford garageportar tillverkas i Torslanda utanför Göteborg.
Individualitet
Individualitet
Obegränsade variationer garanterar att du hittar exakt den garageport du söker! Välj enligt tekniska krav och optiska föreställningar.
Säkerhet
Säkerhet

Man förvarar ofta värdefulla saker i garaget utan att tänka på det. Därför erbjuder vi ett inbrottsskydd som alternativ för Crawford Superior 42 och Superior +42. SkG-testad enligt den holländska standarden NEN 5096.

 

 

Här kan du få hjälp med att välja din port
och utforma den så att den passar dig.

doorfinder-background