.
Industriportar för ditt företag

Industriportar är en dominerande del av fasaden på företag, fabriker, kommersiella lokaler och lager. Gemensamt för dessa användningsområden är de höga kraven på driftsäkerhet och säkerhet. Normstahl  industriportar från Entrematic erbjuder dig moderna produkter med imponerande funktioner som uppfyller även de mest skiftande krav och bidrar till god driftsekonomi.

 

Lösningar för speciella krav

Vi vet exakt vilka krav som ställs på entréer och dörrlösningar till en tillverkningsenhet. Våra takskjutportar har utformats speciellt för industriell verksamhet och kan konfigureras i en rad olika öppnings lösningar ifrån vertikal lyft till låglyfts montage.

 

Robust, hållbar, ekonomisk

Våra industriportars långa livslängd ger ditt företag en annan fördel: produktionen och logistiken kommer under de kommande åren bara att avbrytas för underhåll och byten vid ytterst sällsynta tillfällen. Du kan räkna med tillförlitligheten hos en Normstahl industriport från Entrematic.

 

.

Crawford - Det både låter som och är kvalitet.

Hållbarhet
Hållbarhet
Energieffektiv konstruktion: Crawford garageportar har alltid 42 mm tjocka paneler. Det garanterar effektiv isolering. Det skyddar både miljön och plånboken!
En säker investering
En säker investering
Upp till 10 års garanti för trygghet och säkerhet. Det har endast en stor europeisk märkestillverkare råd med.
Vår standard
Vår standard

Vi tolererar inga avvikelser. Crawford garageportar erbjuder bästa kvalitet redan i serietillverkningen. Vårt namn står för detta även i framtiden.

Tillverkad i Sverige
Tillverkad i Sverige
Crawford betyder kvalitet, hållbarhet, individualitet, säkerhet och pålitlighet sedan över 60 år för garageportar och öppningssystem. Crawford garageportar tillverkas i Torslanda utanför Göteborg.
Individualitet
Individualitet
Obegränsade variationer garanterar att du hittar exakt den garageport du söker! Välj enligt tekniska krav och optiska föreställningar.
Säkerhet
Säkerhet

Man förvarar ofta värdefulla saker i garaget utan att tänka på det. Därför erbjuder vi ett inbrottsskydd som alternativ för Crawford Superior 42 och Superior +42. SkG-testad enligt den holländska standarden NEN 5096.