Det här är Crawford Entrematic

 

 

g60_line_9016_sweden_0408

 

Crawford Entrematic står för design, säkerhet, trygghet och bekvämlighet. Som enda svenska tillverkare kan vi erbjuda garageportar anpassade för vårt nordiska klimat, konstruerade med innovativ svensk ingenjörskonst, utformade med utgångspunkt från svensk byggstadga och installerade med totalansvar.

Crawfords garageportar började tillverkas i USA på 1920-talet. 1956 förvärvade Fred Bengtsson, efter ett besök på Crawford Door Co. på Hoover Road i Detroit, återförsäljarrätten i Europa för Crawfords produktsortiment. 1962 startade Crawford Sverige egen utveckling och produktion av portar, och importen från USA upphörde. 

Idag är Crawford ett produktvarumärke inom inom företagsvarumärket Entrematic – ett nytt och innovativt företag som betjänar hela skalan av automatiska entrésystem. Förutom Crawford ingår varumärkena Dynaco, EM och Ditec – en kombination av specialiserade varumärken som står för högsta kvalitet, snabb leverans och exceptionell kundservice. Här platsar Crawford som ett välkänt varumärke för entréprodukter med banbrytande teknik för privata och industriella tillämpningar.

Med en bred produktportfölj av portar och automatiserade lösningar och med ett väl utbyggt nät av specialistdistributörer, attraherar vi slutkonsumenterna genom ett starkt fokus på design, säkerhet, trygghet och bekvämlighet.

Våra produkter: Vår produktionsanläggning ligger i Torslanda, Göteborg. Vi erbjuder våra kunder ett heltäckande, komplett produktsortiment:

- Crawford garageportar

- Crawford portautomatik för garageportar

- Crawford grindautomatik

- Crawford sidodörrar

Våra tjänster: Vi erbjuder lösningar, support och tekniskt kunnande. Som slutanvändare drar du nytta av vårt kompromisslösa fokus på design, säkerhet och komfort.

Våra återförsäljare har vi valt ut för deras kunskap, erfarenhet, lyhördhet och goda kännedom om lokala förhållanden. Alla återförsäljare utbildas av oss. De hjälper dig med rådgivning, prisuppgifter, offerter etc.

Hitta din närmaste återförsäljare här >>