Garageportsöppnare

Det finns två aspekter på bekvämlighet:
komfort och pålitlighet.

 

Välkommen hem!
Din elektriska garageportsöppnare väntar dig.

Regnet slår mot din vindruta. Det har varit en lång dag. Nu vill du bara komma hem och förbli torr. Skulle det inte vara trevligt om ditt garage välkomnade dig med en öppen port? En elektronisk garageportsöppnare utför pålitligt sin uppgift. Du trycker bara på fjärrkontrollen och aktiverar garageportsöppnaren, och kopplar sedan av medan du rullar in under skydd – en rejäl höjning av din bekvämlighet jämfört med att öppna porten för hand. En modern dörröppnare är ett idealisk hjälpmedel i vardagslivet, som du inte skulle vilja klara dig utan, och den kräver ingen fysisk ansträngning.  

Det är så enkelt

Många husägare bryr sig mycket om effektivitet, installerar den senaste husteknologin och uppskattar moderna bekvämligheter. Så varför klara sig utan det i garaget? En Crawford portöppnare erbjuder en komfort som helt enkelt är en del av modern rörlighet. Den lilla fjärrkontrollen är lätt att förvara och mycket enkel att hantera. Ett enda tryck på knappen och den kraftfulla och ändå tysta garageportöppnaren gör jobbet åt dig. Du kan till och med öppna porten när du har en bit kvar och också slå på uppfartsbelysningen om det behövs.

 

 

Dörröppnare med extra
säkerhet och trygghet

En Crawford garageportöppnare tillför inte bara bekvämlighet utan också säkerhet. En självlåsande mekanism förhindrar obehörigt öppnande från utsidan. Koden för din fjärrkontroll ändras efter varje användande. Med över en miljard möjliga kombinationer är koden till den smarta fjärrkontrollen omöjlig att knäcka. Och om dina barn skulle leka i garaget behöver du inte oroa dig. Din elektroniska garageportöppnare med dess intelligenta elektronik förhindrar personskador eftersom den stannar och vänder stängningsrörelsen om den registrerar ett hinder.

 

 

Magic 600

 

Kraftfullt, snabbt och nära nog ljudlöst öppnar garageportautomatiken Crawford Magic 600 din garageport – och du kan i lugn och ro sitta kvar i bilen efter en lång ansträngande arbetsdag.

Magic 1000

 

Stark - När portautomatiken Crawford Magic 1000 spänner "musklerna" öppnas och stängs även den tyngsta porten i en handvändning. 1000 N dragkraft är stark som en björn.

 

Den sofistikerade säkerhetsfunktionen i vår Crawford garageportöppnare skyddar dig personligen och dina värdefulla ägodelar.

 

Unauthorised opening from the outside is virtually impossible thanks to the automatic locking of the door by the self-locking gear.

And what happens if the power fails? Don’t worry. You can easily open the door, from the inside and outside, using the emergency unlocking system.

 

Fjärrkontrollen  med s.k ”Rolling Code” erbjuder dig också optimal säkerhet. Koden ändras varje gång du använder den – mer än en miljard möjliga kombinationer motstår säkert alla försök att skanna koden.

Om barn leker i garaget behöver du inte oroa dig – med den intelligenta elektroniken återgår porten automatiskt om den möter det minsta hinder.

Einfache Montage der Garagentorantriebe von Normstahl - Entrematic Germany

Elektrischer Garagentoröffner von Normstahl funktioniert auch bei Stromausfall - Entrematic Germany

Praktischer und handlicher Toröffner - Entrematic Germany

Sicherheitsmaßnahmen unserer Garagentorantriebe - Entrematic Germany

Crawford - Det både låter som och är kvalitet.

Hållbarhet
Hållbarhet
Energieffektiv konstruktion: Crawford garageportar har alltid 42 mm tjocka paneler. Det garanterar effektiv isolering. Det skyddar både miljön och plånboken!
En säker investering
En säker investering
Upp till 10 års garanti för trygghet och säkerhet. Det har endast en stor europeisk märkestillverkare råd med.
Vår standard
Vår standard

Vi tolererar inga avvikelser. Crawford garageportar erbjuder bästa kvalitet redan i serietillverkningen. Vårt namn står för detta även i framtiden.

Tillverkad i Sverige
Tillverkad i Sverige
Crawford betyder kvalitet, hållbarhet, individualitet, säkerhet och pålitlighet sedan över 60 år för garageportar och öppningssystem. Crawford garageportar tillverkas i Torslanda utanför Göteborg.
Individualitet
Individualitet
Obegränsade variationer garanterar att du hittar exakt den garageport du söker! Välj enligt tekniska krav och optiska föreställningar.
Säkerhet
Säkerhet

Man förvarar ofta värdefulla saker i garaget utan att tänka på det. Därför erbjuder vi ett inbrottsskydd som alternativ för Crawford Superior 42 och Superior +42. SkG-testad enligt den holländska standarden NEN 5096.